Grunnet sommer turnes vil våre åpningstider være redusert i juni og feriestengt i juli.

psykiater online

Klinisk psykiater og psykolog behandler pasienter med psykiske problemer og avhengighet. Våre spesialister på rus- og avhengighetsmedisin har lang erfaring innen psykisk helse, rusmisbruk og avhengighet. Vi gjør undersøkelser, diagnostiske vurderinger og tilbyr behandling for et bredt spekter av psykiske lidelser og avhengighetsforstyrrelser. Dette gjøres over video/ telefonkonsultasjon med vår psykiater online på nett.

Psykiater.no er en privat klinikk som tilbyr vurdering og behandling for private kunder, selskaper, ideelle stiftelser og offentlig sektor. Du får rask hjelp og slipper lange ventetider i det offentlige helsevesenet. Leger, psykologer, psykiatere og spesialister i avhengighets- og avhengighetsmedisin er tilgjengelige for samtaler med ingen eller kort ventid over telefon-/videokonsultasjoner.

Like effektiv

Tidssparende

Sikker

Kvalitet

Enkel og rask timebooking - Kort ventetid

Bestill time psykiater

1. Bestill time

Trykk enkelt på «bestill time» øverst på sioden eller nederst i høyre hjørne og velg konsultasjonsform hos psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin.

Motta psykiater dokumentasjon

2. Motta dokumentasjon

Motta dokumentasjon, resepter, erklæringer, journaler, bekreftelser ved avsluttet time over digipost/pasientpost eller per post

bestill time for psykiater

3. Betal for timen

Du vil motta en sms lenke hvor du kan betale med vipps, kreditkort inntil 48timer, deretter sendes det faktura.

Hvem er vi?

Psykiater, lege og spesialist i rus og avhengighetsmedisin – er en helt privatpraktiserende psykiater klinikk som ligger i ski sentrum nær Jernbanetorget, Ski Storsenter og bussterminalen.

Vi har kort ventetid på klinikken. Hvis du trenger lege, psykiatrisk helsepersonell eller spesialist i rusmisbruk og avhengighetsmedisin i dag, kan du komme uten referanse innen våre åpningstider etter avtale. Vi tilbyr også konsultasjoner med psykiatere Norge via video og telefon i tillegg til å gå på klinikken. Forskning viser at videokonsultasjoner med online psykiatere i Norge er minst like effektive.

Kjennetegnet for behandlingen vår er en varm og human atmosfære. Vi jobber tett med pasienten gjennom våre metoder og behandlingsteknikker. Vårt hovedmål er å øke pasientens velvære.

kontorbilde
mental Helse

Hva kan vi gjøre sammen?

Vi tilbyr behandling til pasienter som sliter med alle typer psykiske lidelser og avhengighetsforstyrrelser. Vårt tilbud strekker seg utover de vanlige tjenestene, og vi gir oppfølging både før og etter behandling på våre klinikker til de som ønsker det hos vår psykiater. Vi bruker klinisk testede teknikker med mål om å øke pasientens livskvalitet.

Private psykiatere er tilgjengelige for å hjelpe deg med enhver psykisk lidelse

Vi er stolte over å kunne tilby behandling til mennesker som har opplevd utfordringer med psykisk helse og avhengighetsforstyrrelser. Vårt tilbud strekker seg utover vanlige tjenester, og vi gir oppfølging både før og etter behandling på klinikkene våre til de som ønsker det fra vår psykiater privat online.

Vi har også spesialister på rusmisbruk og avhengighetsmedisin. Psykiatriske lidelser sammenfaller ofte med rus- og avhengighetsforstyrrelser, noe som gir oss en ekstra stor fordel i behandlingen. En psykiater har en medisinsk spesialitet dedikert til evaluering, diagnose, forebygging, behandling rus og psykiatri. Ifølge et estimat er det for tiden mindre enn 100 spesialister som spesialiserer seg på både psykiatri og rusmisbruk og avhengighetsmedisin. Vi kan behandle alt fra angst, depresjon til rus eller generell avhengighet eller spilleavhengighet. Våre spesialister innen psykiatri og rusmisbruk og avhengighetsmedisin gjør all slags forskning, diagnostikk og behandling på disse feltene. Klinikken hjelper også med coaching og hjelper deg med å åpne ditt fulle potensial. Les mer om tilbudstypen på et behandlingsprogram på siden “Om oss”.

Videokonsultasjon med 
psykiater Oslo

Vår lege online psykiatri er like god som våre fysiske økter. Online diagnose og tilpassede behandlingsplaner er tilgjengelige fra våre spesialister.

Telefonkonsultasjon med
psykiater Oslo

Vi tilrettelegger alltid våre kunder. Hvis du heller vil snakke med vår spesialist på telefon, hjelper vi deg gjerne med det. Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg

Privatklinikk med psykiatrisk og avhengighets behandling, landsdekkende

Hos Psykiater.no jobber vårt team av psykiatere og psykologer sammen for å vurdere og behandle en rekke psykiske lidelser. Vi spesialiserer oss på å gi støtte til individer som opplever tilstander som depresjonangst, panikkangst, bipolar lidelse, tvangslidelse (OCD), personlighetsforstyrrelser, spiseforstyrrelse og psykotiske lidelser samt en rekke andre psykiatriske lidelser.

Klinikken besitter også spesialister i rus og avhengighet og har god trening med behandling av rusmiddel avhengighet som for eksempel med : alkohol, opiater, cannabis, kokain, amfetamin, MDMA, Ecstasy, Sopp, syntetisk rus og andre narkotiske stoffer. Vi har god trening med behandling av pille avhengighet ( slik som benzodiazepinavhengighet som for eksempel: sobril, diazepam, rivotril, flunipam, xanor samt andre typer. Flere har vært innkom klinikken med penge spilleavhengighet samt en rekk andre avhengigheter. Ved tap av førerkort ved rusmisbruk har klinikken bistått i behandling og poliklinisk oppfølging over tid med urinprøver. Vi har god erfaring med kombinasjonsbehandling innen feltet psykiatri og ruslidelser.

Vi tilbyr også bistand til de som mistenker eller har ADHD / ADD og kan bistå med alt fra utredning til oppstart av medikamentell behandling. Vi tilbyr også tjenester innen individuell terapi, parterapi, familieterapi, foreldreveiledning og andre former for støtte til pårørende.

Våre psykiatere er rustet til å gi veiledning og behandling for en rekke ulike utfordringer, inkludert stress, søvnløshet, lav selvtillit, sorg,  utbrenthet og utmattelse, vanskelige konflikter i nære relasjoner og mobbing. Enten du sliter med hverdagen eller går gjennom en livskrise, er teamet vårt her for å hjelpe deg på reisen mot bedre psykisk helse.

Hva gjør en spesialist innen rus og avhengighetsmedisin?

Vår behandling setter pasienten i sentrum. Leger som spesialiserer seg på rusmisbruk og avhengighetsmedisin er relativt nye. Vi er stolte av spesialistene som jobber med oss. Du trenger ikke å kjempe mot noen form for avhengighet alene lenger. Vi bruker klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten og oppnå et rusfritt liv ved hjelp av vår online psykiater i Norge.

Sjekk Psykiater Priser

Sliter du med psyken eller er avhengig av alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Gjør en avtale med psykiater enkelt ved å klikke på “book time” i kalenderen vår og sjekke psykiater pris. Vi vil at du skal snakke med vår online psykiater eller snakke over telefonen hvis du er mer komfortabel med det.

Hvem er vi?

Psykiater.no Lege og Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin – er en helprivat klinikk som befinner seg i Ski sentrum i nærheten av Jernbanetorget, Ski Storsenter og bussterminalen.

Vi har kort ventetid ved klinikken. Trenger du en lege, psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin i dag, kan du komme uten henvisning innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr dessuten konsultasjoner over video og telefon i tillegg til oppmøte ved klinikken. Forskning viser at videokonsultasjoner er minst like effektivt.

Kjennetegnet på vår behandling er en varm og menneskelig atmosfære. En jobber tett med pasienten gjennom våre arbeidsmetoder og behandlingsteknikker med mål om å øke din trivsel og livskvalitet, med pasienten i sentrum som føler seg hørt.

Psykiater.no, Lege & Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin.

Vi er stolt av å tilby behandling til mennesker som har opplevd utfordringer med alle typer psykiske og avhengighets lidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det.

Vi har også spesialister innenfor rus- og avhengighetsmedisin. Ofte sammenfaller psykiatriske lidelser sammen med rus og avhengighetslidelser, noe som gir oss en ekstra stor fordel i behandlingen. I følge et estimat finnes det i dag under 100 spesialister med spesialitet både i psykiatri og rus og avhengighetsmedisin. Vi kan behandle alt fra angst, depresjon til rus eller generell avhengighet eller spilleavhengighet. Våre spesialister i psykiatri & rus og avhengighetsmedisin gjør alle typer utredning, diagnostikk og behandling innen disse feltene. Klinikken bistår også med coaching og hjelp med å åpne ditt fulle potensiale. Les mer om type behandling vis tilbyr på vår «Om Oss» side.

Hva gjør en spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin?

Vår behandling setter mennesket i sentrum. Leger med spesialisering innen rus- og avhengighetsmedisin er en relativt ny spesialisering for leger, og vi er stolte av våre spesialister. Du trenger ikke å kjempe mot noen form for avhengigheten alene. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten samt oppnå et rusfritt liv. 

Hva kan vi få til sammen?

Vi er stolt av å tilby behandling til de pasientene som sliter med alle typer psykiske og avhengighetslidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten. 

Bestill time i dag!

Sliter du med psyken eller avhengighet til rus, alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Bestill en time i dag i vår kalender ved å klikke «bestill time». Vi tar gjerne en videosamtale, eller en prat over telefon dersom du er mer komfortabel med det.

Mest leste artikler

Atferdsterapier for jenter med ADHD

Atferdsterapier for jenter med ADHD

Jenter med ADHD møter flere ulike utfordringer som krever spesialisert oppmerksomhet. Denne artikkelen tar sikte på å gi en omfattende oversikt over atferdsterapier utviklet for

Les mer »